terraskachel
wauw

Dik Geurts Pelletkachels

Bij Dik Geurts zijn ze vooral liefhebber van het echte houtvuur, daarom produceren ze de mooiste pelletkachels. Alle pelletkachels zijn eenvoudig in gebruik en hebben toch een optimale verbranding. U heeft altijd volledige controle over het vuur en het vlammenspel. Dik Geurts laat zien hoe eenvoud, ervaring en kennis perfect samenwerking in het allermooiste houtvuur.

Iedere Dik Geurts pelletkachel zorgt voor een hoog rendement en een zo schoon mogelijke verbranding. Alle modellen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en certificeringen, Dik Geurts pelletkachels horen bij de absolute top als het gaat om verbrandingstechniek. Hierbij hoef je geen houtstookexpert te zijn om een mooi houtvuur te maken!

Optimale controle over de verbranding

Voorzien van een klokthermostaat dat zorgt voor een optimale controle over de verbranding en warmteafgifte. De geïntegreerde pompunit regelt de aanvoer van het opgewarmde water naar het CV systeem en de afvoer van het afgekoelde water naar de CV haard. Met een automatisch vulsysteem worden pellets vanzelf toegevoegd aan de verbrandingsruimte.

Noem de naam Dik Geurts en veel kenners zullen aan een robuust design denken. Niet alledaagse kachels voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en echte vakmanschap.