terraskachel
wauw

nordic-fire

De pelletkachel is ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. De temperatuur is eenvoudig constant te houden. Stel de temperatuur in op 19 graden celcius en u heeft er geen omkijken meer na. De pelletkachel doet de rest. Vanaf het vooraf in te stellen tijdstip onsteekt de haard automatisch, warmt op en houdt de ruimte vervolgens op de constante gewenste temperatuur. En daarbij is het verbruik ook nog eens behoorlijk laag, waardoor het éénmaal per week bijvullen van houtpellets veelal voldoende is.

banner-1

RTB Houtpelletketels maken gebruik van het zogeten StokerCloud. Met StokerCloud heeft u via internet altijd toegang tot uw verwarmingssysteem en zo dus tot uw leefklimaat. Met uw toestemming kunnen wij het verbrandingsproces in uw ketel voortdurend in de gaten houden en optimaliseren. Daarnaast is weersafhankelijke sturing mogelijk, uw gegevens worden verkregen via lokale weerstations.

kstove

K-Stove pelletkachels zijn ontwikkeld om de beste prestaties te leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Alle K-Stove pelletkachels zijn voorzien van de benodigde certificaten en worden geleverd met een garantie van 5 jaar op de body en 2 jaar op de onderdelen. K-Stove pelletkachels zijn zeer eenvoudig te installeren. Tevens is de bediening van de temperatuur een fluitje van een cent door de meegeleverde afstandsbediening. De perfect regelbare aanvoer van de houtpellets zorgt voor een zeer efficiente en volledige verbranding.

dielle-button

Met Dielle pelletkachels heeft u minder onderhoud en een rustig vuur, dit komt allen door de gepatenteerde bodemvoeder. De werking van Dielle pelletkachels is anders dan een reguliere pelletkachel. De pellets worden namelijk niet, zoals u gewend bent, in een branderbak geworpen. Dankzij de gepatenteerde bodemvoeder worden de pellets de stookkamer ingedrukt. Een groot voordeel is dat Dielle pelletkachel volledig zonder geluid kan werken.