wauw
terraskachel

K-Stove pelletkachels

K-Stove pelletkachels zijn ontwikkeld om de beste prestaties te leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Alle K-Stove pelletkachels zijn voorzien van de benodigde certificaten en worden geleverd met een garantie van 5 jaar op het apparaat zelf en 2 jaar op de onderdelen. Wij zijn als dealer exclusief door K-Stove aangesteld en kunnen u zodoende voorzien van alle juiste informatie die nodig heeft!

Met een K-Stove pelletkachel bespaart u al snel honderden euro’s op uw stookkosten. De pelletkachel brandt optimaal met een zeer hoog rendement door de perfecte dosering van de pellets. De aanschafwaarde heeft u snel, binnen 1 tot 4 jaar, weer terugverdiend. Omdat de pellets zijn geperst onder hoge druk, hebben deze een hogere energiewaarde dan een blok hout. Zelfs uw stroomverbruik zal dalen omdat pelletkachels een lager gemiddeld stroomverbruik hebben dan een gas-cv installatie.

Onderhoud & garantie

Indien u aanspraak wenst te maken op garantie uw K-Stove pelletkachel dan dient u ten allen tijde aan te kunnen tonen dat uw kachel periodiek wordt onderhouden door een erkend bedrijf en conform de fabrieksvoorschriften.

Goed onderhoud aan uw K-Stove pelletkachel is specialistenwerk. U verlengt niet alleen de levensduur van uw apparaat. Een goed onderhouden pelletkachel is nóg schoner dan het milieu en verbruikt minder brandstof.

Voordelen K-Stove pelletkachels

K-Stove verkoopt pellets van de hoogst mogelijke kwaliteit tegen scherpe concurrerende prijzen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Een perfecte dosering van de pellets zorgt ervoor dat u met een pelletkachel al snel meer dan 50% bespaart op uw gasrekening. Het gebruik van pelletkachels heeft nog meer voordelen:

  • Door de superefficiënte verbranding zijn rendementen tot ruim 90% mogelijk (cv-pelletkachels).
  • Een cv-pelletkachel is eenvoudig aan de sluiten op de cv installatie.
  • Temperatuur is volledig programmeerbaar via de ingebouwde thermostaat. Per week of per dag instelbaar, meerdere instellingen mogelijk.
  • Slechts 0,5% as, herbruikbaar als meststof voor bijvoorbeeld gazon of (moes)tuin.
  • Geen schadelijke uitstoot in het milieu, omdat de pellets gemaakt zijn van 100% natuurlijk materiaal.
  • Houtpellets zijn een onuitputtelijke brandstof en CO2 neutraal.
  • De ingebouwde thermostaat houdt de temperatuur in de ruimte constant.

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een K-Stove pelletkachel? Neem eens contact met ons op! Hieronder vindt u de verschillende modellen binnen ons K-Stove aanbod.