Kostprijs verbruik pelletkachel

kostprijs verbruik pelletkachelPelletkachels zijn een mooi alternatief voor een cv-installatie, ze zien er modern uit en ze zijn erg energie zuinig. Een pelletkachel is een kachel waarin pellets van hout worden verbrand. Er is steeds meer vraag naar, als u een pelletkachel aanschaft kunt u ook subsidie aanvragen.

Een pelletkachel verbruikt voornamelijk pellets maar om heeft ook stroom nodig om te functioneren. Hoeveel stroom de pelletkachel verbruikt hangt af van de grootte. Wel zijn het natuurlijk energiezuinige kachels om duurzaam te functioneren.

Per huishouden verschilt het kostprijs verbruik pelletkachel, het hangt af van een aantal factoren.

      • isolatie van de ruimte
      • Tempratuur van de ruimte
      • Grootte van de ruimte

Intensiviteit van de kostprijs verbruik pelletkachel

Het is van zelf sprekend hoe intensiever u de pelletkachel gebruikt des te meer pellets de kachel verbruikt. In de laagste stand zal de pelletkachel ongeveer 0,5 kg verbruiken en in de hoogste stand kan het op lopen tot 2 kg. Er zijn veel diverse soorten pelletkachels en voor elke ruimte is er wel een geschikte pelletkachel. De kachel moet het juiste vermogen hebben om een ruimte te kunnen verwarmen. Met een pelletkachel bespaart u tot wel € 900,- per jaar!

Pelletkachels zijn verkrijgbaar in diverse vermogens, formaten en kleuren, voor iedere ruimte is er en geschikte pelletkachel. Onze gespecialiseerde werknemers adviseren u graag over de vele mogelijkheden en welke pelletkachel het beste past bij uw situatie. Zo kunnen wij een totaal kostenplaatje voor u berekenen.

Installatie bedrijf de Boers

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren om een goede werking pelletkachel.

Wij zijn u graag van dienst om kostprijs verbruik pelletkachel meer informatie te geven. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contactformulier of bel naar 06 536 453 78.

Stuur ons berichten