wauw
terraskachel

Nordic Fire Pelletkachels

Een houtpellet-kachel van Nordic Fire biedt gezelligheid van een houtkachel, het gebruik er van is echter zo eenvoudig waardoor het comfort van een gashaard verkregen wordt. De aanvoer van pellets, de snelheid van de ventilator en de hoeveelheid warme lucht die door de ventilator wordt afgegeven is volledig instelbaar.

Nordic Fire pelletkachels zijn ideaal voor gebruik in een goed geïsoleerde woning. De temperatuur is heel makkelijk constant te houden. Als u de temperatuur instelt op 19 graden celsius dan heeft u hier verder geen omkijken meer na. Uw Nordic Fire pelletkachel doet de rest. U kunt de temperatuur ook vooraf instellen. Vanaf het vooraf ingestelde tijdstip ontsteekt de haard dan automatisch, warmt op en houdt de ruimte vervolgens op de gewenste temperatuur. Hierbij is het verbruik ook nog eens heel laag, waardoor u de houtpellets maar één keer per week hoeft bij te vullen.

De voordelen van een Nordic Fire pelletkachel op een rijtje:

  • Rendement van 90% en hoger.
  • De stilste pelletkachel in zijn soort.
  • Vermiculite binnenwerk: dit verlengt de levensduur van de kachel.
  • Nordic Fire heeft een landelijk dekkend service netwerk.
  • Nederlandstalige bediening.
  • EDS systeem zorgt voor perfecte werking van de kachel in uw situatie.
  • De hoogste kwaliteit: 5 jaar garantie
  • Mooi en uitgebreid assortiment
  • Vakbekwame installateurs door heel Nederland

Nordic Fire Airplus

Pelletkachels met 1 extra warme lucht aansluiting

Door middel van een extra warme lucht aansluiting kunnen de airplus modellen meerdere ruimtes in uw huis verwarmen. De verdeling van warme lucht per ruimte kan u eenvoudig naar wens instellen. De pelletkachel zorgt vervolgens automatisch dat de verschillende ruimtes op gewenste temperatuur blijven. Zo heeft u het nergens in huis meer koud!

Kwaliteit

Nordic Fire weet wat belangrijk is om de kwaliteit van uw houtpellet-kachel te garanderen. Vandaar dat ze niet alleen onderdelen van de hoogste kwaliteit gebruiken, maar er ook voor zorgen dat er een uitstekend niveau is van nazorg en technische service. U heeft standaard een garantie van liefst 5 jaar. Daarnaast beschikken wij over ervaren installateurs die elk probleem vakkundig kunnen verhelpen, waardoor u er altijd optimaal warm bij kunt blijven zitten.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod. Heeft u vragen en bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem eens contact met ons op!