Pelletkachel Leiden

pelletkachel Leiden Een pelletkachel brand op pellets, dit zijn kleine snippers gemaakt van droog resthout. De snippers worden in een machine in kleine ronde staafjes geperst en dit worden pellets genoemd. Pelletkachel Leiden ziet er modern uit en zijn zeer duurzaam, een mooi alternatief voor een cv-installatie of als kachel. Een pelletkachel is een kachel waarin pellets van hout worden verbrand. Er is steeds meer vraag naar, als u een pelletkachel aanschaft kunt u ook subsidie aanvragen.

Gebruiksvriendelijkheid van pelletkachel Leiden

Een pelletkachel Leiden is zeer gebruiksvriendelijk. Met een druk op de knop doet u de kachel aan en uit. Pelletkachels doen zich aanpassen aan de temperatuur in de ruimte, als de gewenste temperatuur is bereikt schakelt hij zich zelf uit en als de temperatuur daalt schakelt hij zich zelf weer in. Met een pelletkachel heeft u geen as op de vloer. De kachel is volledig gesloten en al het as wordt bijna volledig verbrand.

De juiste keuze

Samen met u bespreken wij welke pelletkachel Leiden het beste bij uw soort ruimte past. Wij geven advies en samen met uw wensen en budget selecteren wij de beste pelletkachel voor u. Pelletkachels zijn verkrijgbaar in diverse vermogens, formaten en kleuren, voor iedere ruimte is er en geschikte pelletkachel Leiden . Onze gespecialiseerde werknemers adviseren u graag over de vele mogelijkheden en welke pelletkachel het beste past bij uw situatie.

Installatiebedrijf de Boers

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren om een goede werking pelletkachel.

Bent u geïnteresseerd of heeft u nog vragen over pelletkachels Leiden ? Wij staan altijd voor u klaar. U kunt altijd contact met ons opnemen over welke pelletkachel het best bij uw interieur, wensen en budget passen. Neem contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer 06 536 453 78.

Stuur ons berichten