Deze pelletkachels zijn geschikt voor subsidie.

HRV120 RAVE CV pelletkachel

De Rave 120 CV is een compacte pelletkachel waarbij u uw radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. Deze pelletkachel onderscheidt zich van de andere CV pelletkachels door zijn mooie houtkachel- design. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp.

De CV pelletkachel Rave 120 CV is volledig instelbaar op kamer temperatuur of middels de water temperatuur van de radiatoren. En door het instellen van een weekschema kunt u de pelletkachel volledig automatisch laten werken zonder dat u er nog naar om hoeft te kijken. Kies de gewenste temperatuur voor uw woning en laat de kachel automatisch ‘s-morgens aanspringen en weer uitgaan na een bepaald tijdstip. In de tussentijd houdt de pelletkachel uw woning op de gewenste temperatuur en zal modulerend gaan werken of zelfs automatisch uitgaan als er voldoende warmte aanwezig is. Wordt het weer te koud, dan zal de pelletkachel automatisch starten.

De Rave 120 CV pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas. Geheel compleet en voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande CV ketel aansluiten.

De afgifte bij van het CV systeem bij maximaal vermogen bedraagt 9,8 kW

Technische gegevens

Vermogen nominaal (min-max) 5,6 – 14,2 kW
Pelletverbruik 1,1 – 3 kg/h
Rendement 91 %
Diameter 80 mm
Externe luchttoevoer Ja, 50 mm
Inhoud pelletreservoir 16 kg
Brandduur (min-max in uren) 5,0 – 14 h
Gewicht 175 kg
Maatvoering H x B x D 1115 x 552 x 606
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset Nee