HRV200 CV pelletkachel

De HRV2000 is een pelletkachel waarbij u veel radiatoren en vloerverwarming mee kunt verwarmen. De CV pelletkachel kan ook goed functioneren in samenwerking met een bestaande CV ketel, zonnepanelen of warmtepomp. De HRV200 beschikt over een in- en uitschakelbare convectie ventilator. Door de nieuwe verbrandingstechniek is het vuur nog mooier en rustiger. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster ervoor dat u tot wel enkele weken kunt stoken. De HRV200 is voorzien van een complete besturing waarmee de haard volledig naar wens op tijd en temperatuur kan worden ingesteld.

Deze CV pelletkachel werkt net zo goed en efficiënt als de moderne gasgestookte cv ketel, echter u geniet nu ook nog eens van het vlameffect en bespaard sterk op uw stookkosten omdat het stoken met pellets vele malen goedkoper is dan stoken met aardgas. De HRV200 CV pelletkachel is geheel compleet en is voorzien van een pomp, overdrukbeveiliging, expansievat, temperatuurveiligheid. In combinatie met een aansluitpakket kan men deze op het bestaande CV ketel aansluiten.

Als extra beschikt de HRV200 over een extra ventilator aan de bovenzijde, waardoor er indien gewenst extra warmte in de woonkamer komt. Hierdoor wordt het in de woonkamer sneller warm.

De afgifte van het CV systeem bij maximaal vermogen bedraagt 20 kW.

Technische gegevens

Vermogen nominaal (min-max) 7,4 – 24 kW
Pelletverbruik 1,5 – 5,1 kg/h
Rendement 91 %
Diameter 80 mm
Externe luchttoevoer Ja, 50 mm
Inhoud pelletreservoir 30 kg
Brandduur (min-max in uren) 6 – 20 h
Gewicht 240 kg
Maatvoering H x B x D 1265 x 610 x 637
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset Nee