Victor

De pelletkachel Victor is één van de nieuwste houtpellet-kachels in ons uitgebreide assortiment. De Victor valt op door het moderne design en een luxe uitstraling. De haard is zodanig ontwikkeld dat deze meer warmte levert met minder pellets. Daarnaast zal dankzij de nieuwe brander de pelletkachel een veel mooier vlameffect hebben waardoor deze bijna niet meer te onderscheiden is van een houtkachel. Ook is de reiniging vereenvoudigd, dankzij de automatisch kantelende branderbak kunt u tot wel twee weken stoken zonder de Victor te hoeven reinigen.

De Victor pelletkachel is dankzij het brede vermogensbereik ideaal in te zetten in zowel de kleine als de grotere ruimtes. Dankzij de volledig naar wens in- of uit te schakelen convectieventilator is de Victor vrijwel volledig geluidsloos. Tevens wordt deze pelletkachel standaard met uitgebreide touch-afstandbediening geleverd. Door het grote pellet-reservoir kan de kachel lang branden zonder bij te vullen.

De Nordic Fire kachels beschikken over een ‘Silence system’. Dit systeem zorgt ervoor dat het geluid sterk wordt gereduceerd. Hierdoor behoren onze kachels tot de stilste in zijn soort.

Technische gegevens

Vermogen nominaal (min-max) 3,3 – 12 kW
Pelletverbruik 0,8 – 2,5 kg/h
Rendement 91 %
Diameter 80 mm
Externe luchttoevoer Ja, 35 mm
Inhoud pelletreservoir 28 kg
Brandduur (min-max in uren) 11,2 – 35 h
Gewicht 190 kg
Maatvoering H x B x D 1161 x514 x 551
Ruitenreinigingssysteem Ja
Houtblokkenset Nee