Prijzen pelletkachel

prijzen pelletkachelPelletkachels zien er modern uit en zijn zeer duurzaam, ze zijn een mooi alternatief voor een cv-installatie of als kachel. Een pelletkachel is een kachel waarin pellets van hout worden verbrand. Er is steeds meer vraag naar, als u een pelletkachel aanschaft kunt u ook subsidie aanvragen.

De prijzen van pelletkachels zijn zeer uiteenlopend. Er zijn goedkope en duurdere pelletkachels verkrijgbaar. Het hangt van uw wensen en budget af welke pelletkachel het best bij u past. Het vermogen en het formaat bepalen de kostprijs van de kachel. Samen met u bespreken wij welke pelletkachel het beste bij uw soort ruimte past. Wij geven advies en samen met uw wensen en budget selecteren wij de beste pelletkachel voor u.

Het verbruik van de pelletkachel

De pelletkachel verbruikt houtpellets en stroom om te functioneren. Het aantal watt van de prijzen pelletkachel ligt aanzienlijk laag waardoor het een zeer duurzaam apparaat is. Hoe intensiever u de kachel gebruikt des te hoger zullen de kosten zijn. Met een pelletkachel bespaart u tot wel € 900,- per jaar!

Subsidie

Als u een pelletkachel wilt aanschaffen kunt u subsidie aanvragen, zo wordt de pelletkachel aanzienlijk minder. De hoogte van het subsidiebedrag is afhankelijk van het soort apparaat en de energieprestatie. Voor een pelletkachel krijgt u € 50 per kW vermogen van de kachel, met een minimum van € 500. Voor meer informatie over subsidie kunt u hier verder lezen.

Installatiebedrijf de Boers

Installatiebedrijf de Boers is in 1972 opgezet en inmiddels een erkend installatiebedrijf met vele jaren ervaring en gecertificeerde medewerkers. Wij staan voor iedereen klaar om de beste pelletkachel te selecteren en te installeren om een goede werking pelletkachel.

Wij zijn u graag van dienst om meer informatie over prijzen pelletkachel te geven. Neem voor meer informatie contact met ons op via het contact formulier of bel naar 06 536 453 78.

Stuur ons berichten