wauw
terraskachel

RTB pelletkachels

De RTB houtpellet kachels zijn geproduceerd door NBE (Nordjysk Bioenergi) uit Denemarken. NBE is een prominente leider op het gebied van productie van kleine commerciële houtpelletketel systemen. NBE is opgericht door twee vooruitstrevende ondernemers die het hoofd willen bieden aan de stijgende kosten van stookolie en aan de schadelijke effecten hiervan op de natuur.

RTB pelletkachels, volgens een uitgekiend concept

Gebruikerscomfort en continuïteit is het uitgangspunt. Een geavanceerde besturing houdt alles onder controle. Via het internet heeft u als gebruiker elk moment, waar dan ook ter wereld, direct controle op het leefklimaat bij u thuis. Daarnaast kunnen wij, met uw toestemming, de zogenaamde StokerCloud bedienen. Zo kunnen wij het verbrandingsproces voortdurend in de gaten houden en verder optimaliseren. Doordat alle belangrijke onderdelen in eigen beheer en in grote aantallen worden gemaakt zijn de prijzen uitgekiend laag. En dat voordeel is natuurlijk voor u. NBE maakt RTB houtpelletkachels die gewoon voldoen aan alle eisen. Alle onderdelen worden zoveel mogelijk in eigen beheer gemaakt en eindeloos getest en geëvalueerd, waarbij geen enkele concessie gedaan wordt aan functionaliteit en kwaliteit.

Eindelijk een goed functionerende houtpelletketel voor een aantrekkelijke prijs. Ook voor de kleine toepassingen wordt een houtpelletketel nu bereikbaar!

Wat maakt de RTB-modellen nou zo bijzonder?

  • StokerCloud. U kunt uw installatie online aansluiten op www.stokercloud.dk Op deze manier kunnen wij een oogje in het zeil houden op het stookgedrag van uw systeem. Als er iets onverwachts gebeurd zijn wij in staat om u online te helpen.
  • Weersafhankelijk sturing. Alle gegevens (buitentemperatuur, windsnelheid, windrichting etc.) worden verkregen via lokale weerstations.
  • Volledig automatisch met een zeer hoog rendement tot wel 94%. De ketel kan terug moduleren tot 10%, daar waar andere ketels niet verder gaan dan 30%. De ketel heeft in principe geen buffer nodig waardoor een dure investering achterwege kan blijven. Warm water kan gerealiseerd worden met een indirect gestookte boiler.
  • De ascassette hoeft slechts enkele keren per jaar geleegd te worden. Naast het jaarlijkse onderhoud heeft u er zelf dus weinig omkijken naar.

Bent u geïnteresseerd in een RTB pelletkachel van NBE, een kwalitatief Deens design product? Bekijk hieronder ons aanbod en neem ons contact met ons op!